Пʼятеро воїнів отримали найвищу нагороду Прикарпаття

02.12.2022 18:16   Джерело: galka
Опубліковано : Франківський Новинар

Свiтлана Онищук нагородила медалями «За заслуги перед Прикарпаттям» вiйськовослужбовцiв 80-ї окремої десантно-штурмової бригади.

Голова обласної державної адмiнiстрацiї – начальник обласної вiйськової адмiнiстрацiї Свiтлана Онищук сьогоднi нагородила медаллю «За заслуги перед Прикарпаттям», найвищою нагородою Прикарпаття, 5 вiйськовослужбовцiв 80-ї окремої десантно-штурмової бригади.

Зокрема медалями вiдзначенi Василь Андрiїв, Андрiй Глiбчук, Руслан Маланюк, Вiталiй Маланюк. Вiдзнакою «За бойову звитягу» нагороджений Олексiй Глiбчук, iнформує “Галка” з посиланням на сторiнку ОДА.

Очiльниця областi вiдзначила, що серед нагороджених є батько i син – сержант Андрiй i солдат Олексiй Глiбчуки, брати Руслан i Вiталiй Маланюки.

Батько Андрiй Глiбчук брав участь в АТО у складi пiдроздiлiв 80 окремої аеромобiльної бригади – 80 окремої десантно-штурмової бригади. З 25 лютого продовжує боронити Україну у складi цiєї ж бригади. У складi тiєї ж бригади на тих самих напрямках, що й батько, з перших днiв повномасштабного вторгнення боронить Україну 25-рiчний Олексiй Глiбчук.

Солдат Руслан та сержант Вiталiй Маланюки боронили українську державу з 2014 року, беручи участь в АТО, а з 25 лютого воюють у складi 80-ї окремої десантно-штурмової бригади.

«Дякую кожному воїну за їхню звитягу, жертовнiсть, силу. Пишаюся. З вами ми в надiйному захистi!», – наголосила Свiтлана Онищук.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: galka