Через отруєння чадним газом в Коломиї загинули четверо людей

02.12.2022 09:04   Джерело: galka
Опубліковано : Франківський Новинар

популярне


У Коломиї вiд отруєння чадним газом загинули троє молодих хлопцiв та дiвчина. За даним фактом слiдчi розпочали кримiнальне провадження.

1 грудня близько 14:30 до Коломийського районного вiддiлу полiцiї надiйшло повiдомлення вiд мiсцевої мешканки про те, що вона виявила у помешканнi тiла своєї 20-рiчної родички та трьох її приятелiв: 18, 25 та 29 рокiв, без ознак життя.

На мiсцi подiї працювали слiдчо-оперативна група експерти-кримiналiсти та рятувальники. Правоохоронцi попередньо встановили, що причина смертi – отруєння чадним газом.

Ознак насильницької смертi на тiлах виявлено не було. Для остаточного встановлення тiла померлих направлено на судово-медичну експертизу.

За даним фактом розпочато кримiнальне провадження за ч. 1 ст. 115 з позначкою «нещасний випадок» Кримiнального кодексу України. Правоохоронцi встановлюють усi обставини подiї.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: galka