У пожежі на Прикарпатті загинула 12-річна дівчинка

29.11.2022 15:03   Джерело: galka
Опубліковано : Франківський Новинар

29 листопада о 11:52 до служби порятунку надiйшло повiдомлення про пожежу житлового будинку у селi Горохолина Богородчанської ТГ Iвано-Франкiвського району.

До мiсця виклику негайно виїхали вогнеборцi. На момент прибуття рятувальникiв вогонь охопив примiщення кухнi житлового будинку.

За попередньою iнформацiєю, дим, що виривався з комина та з-пiд даху будинку помiтила мiсцева жителька та вiдразу почала телефонувати до сусiдiв й кликати на допомогу. Один з мiсцевих мешканцiв, прибiгши до будинку, звiдки виривались клуби диму, пробував вiдкрити дверi, але вони були зачиненi. На момент виникнення пожежi вдома не було нiкого з дорослих. Хтось iз сусiдiв сказав, що в будинку повинна бути дитина, тодi чоловiк вибив дверi, розбив вiкно та, ризикуючи власним життям, потрапив до будинку.

В задимленiй кiмнатi, на лiжку, вiн виявив дитину без ознак життя, взяв її на руки та передав через вiкно двом молодим хлопцям, котрi кинулися на допомогу чоловiковi. Вже на вулицi, до приїзду рятувальникiв, мiсцевi мешканцi надавали дiвчинцi домедичну допомогу. Медики, прибувши до мiсця, робили усе можливе, щоб привести дитину до свiдомостi. На превеликий жаль, попри усi старання, дитину врятувати не вдалося.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: galka