Афіша Франківського драмтеатру на грудень до вашої уваги

25.11.2022 09:24   Джерело: kurs
Опубліковано : Франківський Новинар

популярне


На грудень Iвано-Франкiвський нацiональний драмтеатр пiдготував для глядачiв 36 вистав.

“Аби на завершення року ви вiдчували пiдтримку, опору та наповненiсть українським мистецтвом”, – прокоментували в театрi афiшу на грудень.

Продовжили реєстрацiю на безкоштовнi покази вистав для внутрiшньо перемiщених осiб – за посиланням

Франківський драмтеатр оприлюднив афішу на грудень 1

Українськi театри продовжують працювати попри росiйський ракетний терор. Про це в ефiрi телеканалу FREEДОМ сказав мiнiстр культури та iнформацiйної полiтики України Олександр Ткаченко.

“Бо вiйна, яка ведеться проти нас, — це вiйна проти нашої iдентичностi, а значить, проти нашої культури, нашої культурної спадщини. I той факт, що росiйськi культурнi дiячi, на кшталт директора Ермiтажу, розповiдають про те, що експорт росiйської культури — це така ж “спецоперацiя”, як вiйна в Українi, так само як i висловлювання Путiна про те, що Достоєвський, Чайковський, Толстой — це “наше все” з погляду просування “русского мiра”, – змушує сильно замислитися, як росiйську культуру використовують як наконечник на бомбах”, — сказав Ткаченко.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: kurs