В центрі Франківська вже працює “Пункт незламності” - буде тепло та з інтернет-мережею

24.11.2022 21:47   Джерело: galka
Опубліковано : Франківський Новинар

Як вiдомо, в Українi пiдготували понад 4000 покращених стацiонарних пунктiв обiгрiву, де буде безкоштовна й цiлодобова електрика, мобiльний звʼязок та iнтернет, тепло, вода й аптечка. Їх назвали “Пунктами незламностi”. Про це у вечiрньому зверненнi 22 листопада повiдомив президент Володимир Зеленський.

23 листопада “Галка” побувала в одному з таких пунктiв, який розташований у центрi Франкiвська на Вiчевому майданi. Його розгорнули ще у вихiднi, наразi вiн доукомплектовується, проте вже працює.

Командир вiддiлення 1-ої ДПРЧ в Iвано-Франкiвську Управлiння ДСНС в областi Сергiй Горiшний розповiв, як працює “Пункт незламностi”, та показав, що в ньому є:

“Це – мiсце обiгрiву. Тут можна зарядити будь-яку модель телефону, випити води, гарячого чаю, кави, з’їсти печиво, або ж просто посидiти й погрiтися. Тут також є зона для дiтей – з iграшками та розмальовками. Тут можна отримати першу невiдкладну допомогу в межах нашої компетентностi. А ще тут безперебiйно працює WiFi – мережа Starlink”.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: galka