Наразі не діють графіки погодинних вимкнень електроенергії на Прикарпатті

24.11.2022 18:40   Джерело: kurs
Опубліковано : Франківський Новинар

популярне


В Iвано-Франкiвськiй областi за командою Укренерго одночасно введенi Графiки аварiйних вимкнень, Графiки погодинних вимкнень та Спецiальнi Графiки аварiйних вимкнень.

“Спрогнозувати перiоди вiдсутностi електроенергiї за адресами наразi неможливо, тому будь-якi ранiше опублiкованi графiки та прогнози зараз не дiють”, – повiдомили у Прикарпаттяобленерго.

Зазначається, що через атаки енергосистема України зазнала безпрецедентних руйнувань.

Генерацiї електроенергiї критично недостатньо, щоб забезпечити область свiтлом, особливо вiдчутно це вдень, коли традицiйно збiльшилось споживання.

Щоб не допусти масштабних i складних аварiй на мережах, НЕК «Укренерго» має збалансувати енергосистему.

Увiмкнення вiдбудеться лише пiсля команди вiд НЕК «Укренерго» пiсля стабiлiзацiї системи.

“Наполегливо просимо не обривати телефоннi лiнiї кол-центру – диспетчери не можуть спрогнозувати, коли надiйде команда вiд Укренерго i коли електропостачання вiдновиться.
Тому тих, у кого не буде свiтла, просимо про розумiння. У тих, в кого воно буде, просимо про максимально можливу економiю”, – звернулися до прикарпатцiв енергетики.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: kurs