Відомий пасічник Андрій Павлюк з Франківська віддав життя на війні за Україну

23.11.2022 21:41   Джерело: galka
Опубліковано : Франківський Новинар

У мирному життi 28-рiчний Андрiй Павлюк займався бджолярством та був власником крамнички Bee Strong в Iвано-Франкiвську. З перших днiв вiйни пiшов захищати рiдну землю.

Андрiй Павлюк народився у селi Чорткiв на Тернопiльщинi. Навчався у Прикарпатському нацiональному унiверситетi та останнi роки проживав у Франкiвську. Чоловiк пiшов у вiйсько iз перших днiв повномасштабної агресiї росiї. Був начальником розвiдки 64-го дивiзiону 45-ї артбригади. Старший лейтенант.

“Вiйна забрала свiтлу i радiсну людину, який любив людей, рiдну землю, власну справу та 9 млн своїх бджiл”, – згадують про Андрiя.

Вiн був головою громадської органiзацiї «Об’єднання пасiчникiв Чорткiвщини» активний та незамiнний член об’єднання пасiчникiв Тернопiльщини. Вiрний своїй справi — спiлчанин Всеукраїнського громадського об’єднання «Спiлка пасiчникiв України».

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: galka