Оздоровчий центр для військових облаштувала мати загиблого льотчика Степана Тарабалки

22.11.2022 13:49   Джерело: kurs
Опубліковано : Франківський Новинар

20 листопада на Прикарпаттi урочисто вiдкрили оздоровчий центр “Тепло крилатої душi”. Вiн облаштований матiр’ю загиблого Героя України, вiйськового пiлота Степана Тарабалки.

На цю справу панi Наталiя вiддала кошти, якi отримала як компенсацiю пiсля загибелi сина.

null
Фото з мережі Інтернет

“Сьогоднi завдяки героїчнiй матерi п. Наталi колишнiй маєток польських панiв, а за радянських часiв лiкарня, зажив новим життя. Тепер тут над вiдновленням вiйськовослужбовцiв працюватимуть квалiфiкованi лiкарi: психiатри, психологи та реабiлiтологи.

З часу героїчної смертi Степана Тарабалки минуло 8 мiсяцiв. Сьогоднi мати всупереч болю робить велику справу. Вiрить, що саме в цiй справi житиме її син”, – зазначила голова Iвано-Франкiвської ОВА Свiтлана Онищук.

Степан Тарабалка став Героєм України посмертно. У свої 29 майор Степан Тарабалка рiшуче винищував росiйських окупантiв, що бомбардували мирнi українськi мiста. Атакуючи ворога в повiтрi, вiн зберiгав життя людей на землi. На своєму МiГ-29 наближав перемогу над ворогом, як мiг…

Льотчик загинув 13 березня у небi над Житомиром, вступивши у нерiвний повiтряний бiй iз силами противника, що переважали. Бригада, у якiй служив Степан Тарабалка, була тим самим “Привидом Києва”, що днями i ночами давала вiдсiч ворогу у небi.

На Франківщині відкрили оздоровчий центр для військових, який облаштувала мати загиблого льотчика Степана Тарабалки 3

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: kurs