Двох прикарпатців ошукали на 470 000 гривень шахраї

21.11.2022 16:42   Джерело: kurs
Опубліковано : Франківський Новинар

популярне


Двох прикарпатцiв ошукали шахраї на близько пiв мiльйона гривень. Полiцейськi розшукують зловмисникiв.

Аферисти найчастiше представляються спiвробiтниками фiнансових установ, входять в довiру до оюдей i спустошують картки. Полiцiя закликає бути максимально обачними, щоби не постраждати вiд зловмисникiв.

За допомогою до полiцейських Франкiвська звернулась мiсцева мешканка. Як з’ясували правоохоронцi, до потерпiлої зателефонувала особа, яка представилась працiвником служби безпеки банку. Аферист вказав, що потрiбно назвати цифри i код, якi прийшли на мобiльний телефон заявницi, або в iншому випадку банкiвську картку буде заблоковано. Як тiльки жiнка це зробила, отримала сповiщення про списання з рахунку 185 000 гривень.

Ще один факт шахрайства зареєстрований на Косiвщинi. До полiцейських надiйшла заява вiд 56-рiчного чоловiка. Заявник повiдомив, що потерпiв вiд псевдобанкiвських працiвникiв. Довiрливий прикарпатець виконав усi вказiвки аферистiв. За лiченi хвилини з його рахунку невiдомi зняли 285 тисяч гривень.

За обома фактами полiцейськi розпочали розслiдування.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: kurs