Трагедія в сім'ї на Прикарпатті: батько зарізав свого сина

18.11.2022 15:21   Джерело: firtka
Опубліковано : Франківський Новинар

Вчора, 17 листопада, близько 15:00, калуськi полiцейськi отримали повiдомлення вiд медикiв про констатацiю смертi 43-рiчного мешканця села Сiвка-Калуська, Калуської територiальної громади. На тiлi чоловiка були ножовi поранення.

Про це повiдомляє обласна полiцiя, передає Фiртка.

За вказаною адресою виїхала слiдчо-оперативна група, слiдчi слiдчого управлiння та експерт-кримiналiст. На мiсцi подiї полiцейськi встановили, що мiж 73-рiчним батьком та сином виник побутовий конфлiкт, у ходi якого старший чоловiк схопив нiж i завдав декiлька ударiв у область грудної клiтки родичу. Вiд отриманого поранення 43-рiчний потерпiлий помер на мiсцi подiї.

Полiцейськi вилучили на мiсцi подiї знаряддя злочину - нiж. Фiгуранта правоохоронцi затримали в порядку ст. 208 Кримiнального процесуального кодексу України та помiстили до iзолятора тимчасового тримання.

Наразi вирiшується питання про повiдомлення зловмиснику про пiдозру за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримiнального кодексу України. За скоєне затриманому загрожує до 15 рокiв позбавлення волi.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: firtka