На Прикарпатті затримали вуличного грабіжника: зловмисник скривдив та пограбував прикарпатку

16.11.2022 18:30   Джерело: firtka
Опубліковано : Франківський Новинар

популярне


Зловмисник пограбував прикарпатку, заволодiвши її смартфоном. 

Про це iнформує Фiртка з посиланням на полiцiю в Iвано-Франкiвськiй областi.

Так, до долинських полiцейських надiйшло повiдомлення про вуличний злочин, що стався у Долинi. 19-рiчна потерпiла розповiла, що до неї на велосипедi пiд'їхав невiдомий чоловiк, штовхнув її на землю та вкрав її телефон.

Отримавши прикмети грабiжника, за пiв години спiвробiтники карного розшуку затримали його неподалiк вчинення злочину. При оглядi у 25-рiчного мешканця Долини вилучили смартфон заявницi.

Затриманий нещодавно звiльнився з мiсць позбавлення волi, де вiдбував покарання за крадiжку. Однак, на шлях виправлення не став та скоїв черговий злочин.

Правопорушника слiдчi затримали в процесуальному порядку. Невдовзi йому повiдомлять про пiдозру у скоєннi злочину, передбаченого ч. 4 ст. 186 (Грабiж, в умовах воєнного або надзвичайного стану) Кримiнального кодексу України.

Санкцiя статтi передбачає покарання — позбавлення волi на строк вiд семи до десяти рокiв.

У полiцiї наголосили, що на осiб, якi вчиняють злочини в умовах воєнного стану, чекає посилена вiдповiдальнiсть i бiльш суворе покарання.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: firtka