На Прикарпатті чути вибухи, в області проблеми з електропостачанням

15.11.2022 17:55   Джерело: IfNews
Опубліковано : Франківський Новинар

Російські окупанти завдали масованого удару по Україні, зокрема й по енергетичній інфраструктурі. Про вибухи й влучання повідомляють в багатьох містах і регіонах України: Києві, Львові, Хмельницькому, Кіровоградській, Волинській, Рівненській, Житомирській, Тернопільській та інших областях. В Івано-Франківській області також було чути вибухи.

У багатьох населених пунктах Прикарпаття відсутнє електропостачання – у частині Івано-Франківська, у Верховинському, Долинському, Коломийському, Надвірнянському районах.

Голова Івано-Франківської ОВА Світлана Онищук закликає прикарпатців залишатися в укриттях.

“Жителі Івано-Франківщини, повітряна тривога триває, залишайтесь в укриттях. Є загроза ракетних ударів. Не поширюйте жодних фото, відео та припущень, не допомагайте ворогу”, – закликала голова ОВА Світлана Онищук.

Міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків запевнив, що на території громади спокійно, але можливі перебої з електроенергією, тому закликав мешканців запастися питною та технічною водою. Також можливі перебої з мобільним зв‘язком.

В Укренерго повідомили, що у зв’язку з масштабним обстрілом там вводяться в повному обсязі аварійні відключення всіх категорій споживачів.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: IfNews