Акції “Нагодуй бідного” - долучитися до неї можуть охочі на Прикарпатті

07.11.2022 08:41   Джерело: IfNews
Опубліковано : Франківський Новинар

популярне


Вже незабаром настане пора, коли див буде чекати кожен з нас. Проте, перед цим потрiбно самим стати маленьким дивом для тих, хто цього потребує. До слова, акцiя «Нагодуй голодного» – чудова можливiсть для цього.

Про все детальнiше:

У другу недiлю листопада вся католицька церква в особливий спосiб згадує осiб, якi опинилися у скрутному становищi. Цей день називають ще Днем бiдних i цьогорiч вiн припав на 13 листопада. У 2020 роцi Глава Українська Греко-Католицька Церква Блаженнiший Святослав започаткував Всецерковну довгострокову акцiю “Нагодуй бiдного”. Її основний день саме 13 листопада, iнформує “Галка” з посиланням на Карiтас Снятин.

В чому суть акцiї?

До Дня бiдного на кожнiй парафiї формуються банки харчiв. I в цьому нашим парохiям допоможе Карiтас Коломия. Ми розробили спецiальнi акцiйнi пакети, якi ви можете взяти вже цiєї недiлi в храмi. Наповниши пакети продуктами довготривалого зберiгання, ви повертаєте цi пакунки добра на свою парафiю.

Що далi станеться з цими продуктами?

Власне з них i сформується так званий «банк харчiв» вашого храму. Цi продукти ви можете вiддати потребуючим з вашої громади або ж зорганiзували з них благодiйнi обiди. Частина пакетiв також вiдправиться до потребуючих, якими безпосередньо опiкується Карiтас Коломия.

Якi продукти можна ставити в пакети?

Ми робимо акцент саме на продуктах довгострокового зберiгання. Це, до прикладу, крупи, печево, олiя, макарони, консерви, чай, кава та iнше. Все, звiсно ж, у межах ваших можливостей.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: IfNews