У Румунії стався землетрус – поштовхи могли бути відчутні на Прикарпатті

03.11.2022 21:28   Джерело: galka
Опубліковано : Франківський Новинар

популярне


Вранцi третього листопада Головний центр спецiального контролю зареєстрував землетрус з магнiтудою 5,4 за шкалою Рiхтера.

Джерело землетрусу знаходиться на територiї Румунiї, в районi гiр Вранча, 125 км вiд кордону з Україною, на глибинi бiля 146 км. За класифiкацiєю землетрус вiдноситься до вiдчутних, за розрахунками мiг вiдчуватися в Одеськiй, Чернiвецькiй, Хмельницькiй та Iвано-Франкiвськiй областях. Землетрус не несе загрози для населення. 

Про це пише “Галка” з посиланням на сайт Головного центру спецiального контролю.

Останнi потужнi землетруси з територiї Румунiї були зареєстрованi 16 липня та 18 вересня 2022 року з магнiтудами 4,1 та 4,0 (за шкалою Рiхтера) вiдповiдно.

Результати обробки даних наданi до центральних органiв державної влади, мiжнародних сейсмiчних центрiв та iншим споживачам iнформацiї.

Якщо ви вiдчували землетрус, залиште повiдомлення про вашi вiдчуття за посиланням https://gcsk.gov.ua/ya-vidchuv-zemletrus/ це допоможе нам в уточненнi енергетичних параметрiв землетрусу.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: galka