На Коломийщині спіймали торговців психотропами - мали при собі кілограм психотропів

03.11.2022 19:25   Джерело: galka
Опубліковано : Франківський Новинар

До полiцейських надiйшла iнформацiя, що мешканець Прикарпаття може бути причетним до збуту психотропних речовин. Про це повiдомили у пресслужбi ГУНП областi, передає Галка.

Невдовзi пiд час проведення оперативних заходiв в одному iз сiл Коломийського району спiвробiтники Управлiння боротьби з наркозлочиннiстю спiльно з коломийськими полiцейськими зупинили 25-рiчного чоловiка. Пiд час огляду в нього знайшли посилку, у якiй був замаскований полiетиленовий пакет. Там знаходилась кристалiчна речовина, що схожа на психотроп «PVP». Вага цiєї посилки сягала понад 1 кiлограм.

Вартiсть на «чорному ринку» становить щонайменше 500 тисяч гривень.

Наразi фiгуранту iнкримiнують вчинення кримiнального правопорушення, передбаченого ч. 3. ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберiгання, перевезення чи пересилання наркотичних засобiв, психотропних речовин або їх аналогiв без мети збут) Кримiнального кодексу України.

Надалi полiцейськi встановили ймовiрного спiльника чоловiка. Йдеться про 21-рiчного коломиянина. Вiн працював «закладником» одного iз Телеграм-каналiв, кiлькiсть учасникiв якого становила понад 3 500 потенцiйних споживачiв. Дiяльнiсть Телеграм-каналу лiквiдовано. Правоохоронцi також виявили та вилучили 18 закладок з «канабiсом».

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: galka