Торговця амфетаміном затримали в Івано-Франківську

31.10.2022 09:16   Джерело: kurs
Опубліковано : Франківський Новинар

популярне


У Франкiвську полiцейськi затримали наркоторговця. 36-рiчний мешканець обласного центру налагодив незаконну схему збуту психотропiв наркозалежним та розповсюджував їх пiд час особистих зустрiчей з клiєнтами.

Дiлка затримали пiд час збуту заборонених речовин. Слiдчi вилучили у нього «товар», а зловмиснику повiдомили про пiдозру, iнформує обласна полiцiя.

Протиправну дiяльнiсть франкiвця задокументували оперативники Управлiння боротьби з наркозлочиннiстю в Iвано-Франкiвськiй областi ДБН Нацполiцiї України спiльно зi слiдчими Iвано-Франкiвського районного управлiння полiцiї.

Процесуальне керiвництво здiйснює окружна прокуратура Iвано-Франкiвська.

Пiсля чергової оборудки з продажу психотропної речовини «амфетамiн» оперативники затримали правопорушника на однiй iз вулиць обласного центру.

В ходi обшуку за мiсцем проживання зловмисника полiцейськi вилучили психотропну речовину «PVP», пристрiй для вживання заборонених речовин, мобiльнi телефони, електроннi ваги, банкiвськi картки, грошi та iншi речовi докази, якi пiдтверджують причетнiсть зловмисника до вчинення злочинiв.

Усе вилучене направлено на проведення експертизи.

Наркодiлка слiдчi затримали в порядку ст. 208 Кримiнального процесуального кодексу України. Йому повiдомлено про пiдозру за ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберiгання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобiв, психотропних речовин або їх аналогiв) Кримiнального кодексу України. Невдовзi суд обрере пiдозрюваному запобiжний захiд.

null
Фото з мережі Інтернет

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: kurs