На війні загинули захисники з Прикарпаття: Володимир Селіванов, Дмитро Гриневич і Любомир Лукач

30.10.2022 21:14   Джерело: kurs
Опубліковано : Франківський Новинар

Захищаючи Україну від російських окупантів, віддали своє житття троє прикарпатських бійців.

“24 жовтня 2022 року в районі села Білогорівки Бахмутського району Донецької області загинув один з найдостойніших синів України, люблячий чоловік, турботливий син, хороший батько, надійний побратим, учасник антитерористичної операції у Донецькій та Луганській областях у 2015-2016 рр.  Селіванов Володимир Володимирович, 17.05.1981 р.н., житель смт. Більшівці.

Володимир виконав свій військовий обов’язок до кінця. Він пішов на смерть, щоб ми з вами не бачили війни. Неможливо знайти слова, які зможуть зменшити величезне горе, яке спіткало сьогодні родину нашого Героя”, – повідомили у Більшівцівській громаді.

На війні загинули захисники з Прикарпаття Володимир Селіванов, Дмитро Гриневич і Любомир Лукач 1

За волю рідної держави загинув Дмитро Гриневич з Долини.

“Серед славних синів був і мешканець Долини Дмитро Гриневич, якому цього тижня мало виповнитися 40 років. Проте, на жаль, Дмитро Степанович не дожив до свого ювілею… Із 17 квітня 2022 року вважався безвісти відсутнім, та станом на 21 вересня було встановлено його загибель.

У ЗСУ наш славний Герой служив старшим навідником реактивного артилерійського взводу бригадної артилерійської групи. Був мужнім і чесним патріотом рідної держави, що кинувся у бій за друзів своїх, віддавши життя. Вічна пам’ять і слава Героєві! Будемо завжди пам’ятати його подвиг і молитися за спокій душі славного Героя!” – написала Жанна Табанець.

На війні загинули захисники з Прикарпаття Володимир Селіванов, Дмитро Гриневич і Любомир Лукач 2

Трагічна звістка прийшла у село Тисменичани Івано-Франківської громади.

22 жовтня на Донеччині, захищаючи волю та незалежність України, загинув старший сержант ЗСУ Лукач Любомир Васильович.

“Перебуваючи на службі в ЗСУ, він мужньо та з честю виконував свій військовий обов‘язок. Вічна пам’ять відважному сину українського народу, мужньому захиснику та справжньому патріоту! Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким воїна-героя!” – сумують земляки.

На війні загинули захисники з Прикарпаття Володимир Селіванов, Дмитро Гриневич і Любомир Лукач 3

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: kurs