Курсанти Луганського університету склали присягу в Франківську на вірність Україні

19.10.2022 09:00   Джерело: kurs
Опубліковано : Франківський Новинар

популярне


14 жовтня, в День захисникiв та захисниць України, 90 курсантiв Луганського державного унiверситету внутрiшнiх справ iменi Е. О. Дiдоренка урочисто склали присягу працiвника Нацiональної полiцiї та отримали спецiальнi жетони.

Луганський державний унiверситет внутрiшнiх справ iменi Е. О. Дiдоренка переїхав до Iвано-Франкiвська.

«Усвiдомлюючи свою високу вiдповiдальнiсть, урочисто присягаю вiрно служити українському народовi…» – промовили сьогоднi 90 першокурсникiв з рiзних куточкiв України.

В урочистому заходi взяли участь заступник Мiнiстра внутрiшнiх справ України Iгор Бондаренко, ректор ЛДУВС iм. Е.О. Дiдоренка Вiталiй Комарницький, начальник Головного управлiння Нацполiцiї в Iвано-Франкiвськiй областi Сергiй Безпалько, голова Iвано-Франкiвської обласної державної адмiнiстрацiї Свiтлана Онищук, мiський голова Руслан Марцiнкiв, представники силових структур та правоохоронних органiв, а також батьки та родичi курсантiв, iнформує сектор комунiкацiї полiцiї Iвано-Франкiвщини.

У своїй промовi слова привiтання вiд Мiнiстра внутрiшнiх справ України новобранцям передав його заступник Iгор Бондаренко:

«Промовляючи слово “Присягаю”, ви робите один iз найбiльш важливих крокiв у життi, пiсля якого ваш шлях не буде простим, але точно буде цiкавим. Сьогоднiшня подiя – це початок професiйного перiоду у вашому життi, перiоду нових знань, можливостей, набуття зрiлостi, усвiдомлення вiдповiдальностi перед державою, людьми, близькими та рiдними, перед самими собою. Ми пишаємося, що в цей непростий воєнний час ви обрали професiю правоохоронця, захисника, служителя закону».

Вiд iменi Мiнiстра внутрiшнiх справ України Дениса Монастирського Iгор Бондаренко вручив нагруднi знаки та подяки найкращим працiвникам навчального закладу, спiвробiтникам прикарпатської полiцiї, рятувальникам, прикордонникам, мiграцiйникам та спiвробiтникам Головного сервiсного центру МВС.

Опiсля у супроводi оркестру курсанти пройшли урочистим маршем.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: kurs