Тренер спецпризначенців з Франківська Анатолій Маюк загинув на війні

17.10.2022 12:38   Джерело: kurs
Опубліковано : Франківський Новинар

популярне


Сьогоднi зранку надiйшла сумна звiстка про загибель українського воїна, жителя Iвано-Франкiвська Анатолiйя Маюка.

Завершивши кар’єру тренера iз силових єдиноборств у рiзних силових структурах й ЗСУ, Анатолiй Маюк вийшов на пенсiю. Тренуючи спецпризначенцiв, вiн став позаштатним масажистом воякiв. А вже на пенсiї здобув освiту й державного зразка профiльний сертифiкат з лiкувального й спортивного масажу. Вiдкрив власний приватний кабiнет, розповiдає викладач УКД, товариш загиблого Олег Загурський.

“Будучи на передовiй, життєвим кредом Анатолiя було: “Хребет на мiсце ставлю, виправляю защемленi нерви та м’язи, прибираю неврози тощо. Справляюся iз наслiдками контузiй при хронiчних головних болях, стресовими фiзiологiчними розладами — усього не перерахуєш. Але — коли в мене на те є час. Бо головне для мене — бити окупантiв…” Нехай добрий, свiтлий спомин про ТЕБЕ, ДРУЖЕ, назавжди залишиться у пам’ятi рiдних, колег, усiх, хто знав його, любив та шанував”, – зазначає Загурський.

На війні загинув франківець Анатолій Маюк | Galka.if.ua

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: kurs