У Бурштині запрацював реконструйований басейн "Дельфін" - спорт досупний для відвідувачів

17.10.2022 10:31   Джерело: firtka
Опубліковано : Франківський Новинар

Бурштинська мiська рада спiльно з ДТЕК "Бурштинська ТЕС" здiйснила модернiзацiю басейну. Про це повiдомила голова ОВА Свiтлана Онищук, передає Фiртка.

На роботи, якi значно пiдвищать енергоефективнiсть i знизять витрати води компанiя «ДТЕК» витратила понад два мiльйони гривень.

З мiського бюджету видiлили близько 600 тис. грн на придбання помп та замiну водопроводiв.

Басейн завглибшки - вiд одного до п'яти метрiв. Активовано п'ять плавальних дорiжок. Температура 26°C.

Очiльниця ОВА наголошує, що створено комфортнi умови для жителiв громади та внутрiшньо перемiщених людей, якi зможуть повноцiнно займатися плаванням та змiцнювати своє здоров’я.

Зi слiв Онищук, для громади - це i оздоровлення, реабiлiтацiя людей з iнвалiднiстю, а також можливiсть розвивати плавання як вид спорту та здобувати призовi мiсця не лише на всеукраїнському, а й мiжнародному рiвнях.

"Вiтаю Бурштинську територiальну громаду та дякую всiм, хто своєю щоденною працею, фiнансовою пiдтримкою забезпечив вiдкриття цього необхiдного для громади спортивного закладу.

В умовах вiйни реалiзацiя таких проєктiв надзвичайно важлива, адже це ознака того, що ми перемагаємо i нас направду не здолати!", - йдеться в дописi.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: firtka