Найсильніших авіаторів визначили на Прикарпатті

16.10.2022 21:38   Джерело: galka
Опубліковано : Франківський Новинар

В Iвано-Франкiвськiй областi серед авiаторiв провели турнiр з Crossfit – серiї вправ, якi виконуються в режимi “нон-стоп”.

Як повiдомляють у Повiтряному командуваннi “Захiд”, подiю приурочили до Дня захисникiв i захисниць України. Всi учасники вшанували пам’ять загиблих захисникiв хвилиною мовчання. У спортивному заходi взяли участь майже десяток команд, якi представляли окремi пiдроздiли, пише “Галка“.

Програма змагання складалася з трьох комплексiв вправ з кросфiту: пiдйом штанги до грудей, поштовхи, ривки, стрибки та iншi вправи з цього виду спорту.

“Вправи виконувалися вiйськовими максимально iнтенсивно, в режимi «нон-стоп», з перервами лише на кiлька хвилин. Однак, жоден з учасникiв не зiйшов з дистанцiї”, – йдеться в повiдомленнi.

Пiсля проведення змагань вiдбулося визначення найсильнiших i найвитривалiших спортсменiв, а також нагородження найкращих.

Найкращими виявилися авiацiйнi iнженери – перемогу здобула команда авiацiйної ТЕЧ.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: galka