Очільник Івано-Франківська просить мешканців не ігнорувати сигнали повітряної тривоги

11.10.2022 14:36   Джерело: firtka
Опубліковано : Франківський Новинар

популярне


Ворог вже другий день активно обстрiлює ракетами бiльшiсть областей України. Вiдтак, прикарпатцiв просять реагувати на повiтряну тривогу.

Вчергове до мешканцiв Iвано-Франкiвська звернувся у вiдеозверненнi Руслан Марцiнкiв, мiський голова, передає Фiртка.

«Ви знаєте, що в Iвано-Франкiвську до кiнця тижня ми закрили дитячi садочки та школи, перевели на онлайн-навчання. Тому дуже важливо, щоб зараз всi реагували на повiтряну тривогу. Бо небезпека є.

Ворог програє на фронтах. Ми розумiємо, чому вiн вдається до ракетних ударiв. Вiн хоче залякати, посiяти панiку. Не нехтуйте повiтряними тривогами. Бо насправдi небезпека є. На жаль, ворог ще має достатню кiлькiсть ракет», - каже Марцiнкiв.

А вiдтак закликає максимально уникати будинкiв в центральнiй частинi мiста та iнфраструктурних об‘єктiв.

Йдеться про електро-, газо- та водотепловi об‘єкти, по яких можуть завдавати удари.

«Ворог розумiє, що йде зимовий перiод часу i вдаряє по тих об‘єктах, якi можуть максимально нашкодити цивiльному населенню. Вже мова не йде про вiйськовi об‘єкти.

Реагуймо на повiтрянi тривоги! Максимально уникаймо всiх адмiнiстративних будинкiв та iнфраструктурних об‘єктiв», - каже очiльник мiста.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: firtka