Марцінків закликав не ігнорувати сирени, а також уникати адмінбудівель та центру міста

10.10.2022 13:03   Джерело: galka
Опубліковано : Франківський Новинар

У прямому ефiрi мiський голова Руслан Марцiнкiв закликав людей не iгнорувати сигнали повiтряної тривоги, а пiдприємства, установи та заклади максимально працювати в онлайн режимi цю добу.

“Закликаю мiстян бути максимально в укриттях. Ми зупинили весь транспорт i ви тепер розумiєте чому. Ворог випускає доволi велику кiлькiсть ракет, працює протиповiтряна оборона. Закликають франкiвцiв, без панiки, спокiйно, перебувати в укриттях. Обстрiли можуть тривати доволi довгий час, тому реагуємо на повiтрянi тривоги. Ворог завдає масованих атак по Українi”, – каже Марцiнкiв.

Вiн просить жителiв уникати адмiнiстративних споруд та центральної частини мiста. Сам же мер знаходився в укриттi Iвано-Франкiвського медичного унiверситету.

Голова Iвано-Франкiвської ОДА Свiтлана Онищук також наголосила, що в областi зберiгається загроза ракетних ударiв.

“До уваги жителiв областi. Нi в якому разi не iгноруйте сигнали повiтряної небезпеки. Пiд особливим прицiлом об’єкти критичної iнфраструктури. Вiримо у Збройнi сили України! Бережiмо себе та близьких”.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: galka