Мешканці західних областей поділились, як змінився стан їхнього здоров'я за час повномасштабної війни

07.10.2022 13:03   Джерело: firtka
Опубліковано : Франківський Новинар

В Українi бiльша частина опитаних зазначили про погiршення стану власного фiзичного здоров’я, натомiсть понад 60% — поскаржилися на погiршення психiчного стану здоров’я.

Про це свiдчать результати опитування, яке провела соцiологiчна група «Рейтинг», передає Фiртка.

Так, погiршення психiчного та фiзичного здоров’я здебiльшого спостерiгається серед мешканцiв деокупованих територiй та зон бойових дiй, а також серед тих, хто втратив рiдних на вiйнi.

Ситуацiя по регiонах наступна:

Нагадаємо, що кожен десятий опитаний зазначив, що його житло або зруйноване (2%), або ж пошкоджене (8%). Ще 5% не знають в якому станi їхнє помешкання зараз.

Крiм цього, вiдомо, скiльки мешканцiв Заходу готовi особисто долучитись до вiдбудови iнфраструктури України.

Довiдково: опитування провели 15-19 вересня 2022 року методом CATI (телефоннi iнтерв'ю з використанням комп'ютера, computer-assisted telephone interviews) на основi випадкової вибiрки мобiльних телефонних номерiв.

У ньому взяли участь 2 000 респондентiв. 

Вибiрка репрезентативна для дорослого населення (вiком 18+) України за статтю, вiком, розмiром населеного пункту та регiоном проживання. 

У дослiдженнi не брали участi мешканцi тимчасово окупованих територiй Криму та Донбасу.

Максимальна теоретична похибка не перевищує 2,2%.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: firtka