Франківців кличуть на благодійний всеукраїнський півмарафон

04.10.2022 09:14   Джерело: galka
Опубліковано : Франківський Новинар

популярне


9 жовтня, недiля, на мiському озерi зберуться бiгуни з рiзних частин України заради участi в найпопулярнiшому спортивному заходi, який щороку вiдбувається в Iвано-Франкiвську.

Frankivsk Half Marathon є одним з найбiльших та найстарiших пiвмарафонiв заходу України. Цього року органiзатори за пiдтримки генерального партнера blago developer влаштують благодiйний забiг з метою збору коштiв для Збройних сил України. Забудовник вже вдруге долучається до пiвмарафону i цього року надає допомогу на знак подяки захисникам, якi мужнього захищають нашу землю, та пiдтримки спорту як платформи для формування здорової сильної нацiї.

Уся виручена сума вiд цьогорiчного забiгу буде передана на пiдтримку Центру спецiальної пiдготовки ASKOLD для вiйськовослужбовцiв. Центр продовжує нарощувати матерiально-технiчну базу, освоювати новi напрями пiдготовки хлопцiв i дiвчат.

На учасникiв чекають дистанцiї на будь-який рiвень пiдготовки:

– 21,1 км

– 10 км

– 5 км

А також дитячi пробiги на дистанцiї:

– 100 м

– 400 м

– 1000 м

Для участi обов’язкова попередня реєстрацiя за посиланням:

https://runstyle.net/events/9-yj-frankivskyj-pivmarafon-2022/

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: galka