Для татів полеглих Героїв України організували духовну реабілітацію у Яремче

03.10.2022 17:10   Джерело: Галка
Опубліковано : Франківський Новинар

Днями у Яремче тривала духовно-реабiлiтацiйна програма для татiв полеглих Героїв України, органiзована Департаментом вiйськового капеланства Патрiаршої курiї УГКЦ. Учасниками заходу стали десятеро батькiв загиблих воїнiв з рiзних куточкiв України.

Про це пише “Галка” з посиланням на сайт Iвано-Франкiвської Архiєпархiї УГКЦ.

Духовний супровiд групи здiйснювали отець Ростислав Височан, керiвник вiддiлу у справах душпастирства у ЗСУ Департаменту вiйськового капеланства, а також отець Ярослав Рохман, голова Комiсiї у справах душпастирства охорони здоров’я Iвано-Франкiвської Архiєпархiї УГКЦ.

Реабiлiтацiйна програма включала духовне спiлкування, психологiчну допомогу, екскурсiї в Карпатах та вiдпочинок. Щодня батьки загиблих українських Героїв спiльно молилися, спiлкувалися в колi зi своїми духiвниками та дiлилися власними переживаннями.

Також тати полеглих захисникiв завiтали у найбiльший гiрськолижний курорт України “Буковель”, вiдвiдали парк розваг “Полонина Перцi” та скельно-печерний комплекс “Скелi Довбуша”.

Захiд проходив у рамках проєкту Департаменту вiйськового капеланства “Трирiчна програма УГКЦ психологiчної опiки i соцiального вiдновлення жертв вiйни у Схiднiй Українi (2019-22)”.

 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Галка