Красуня-Викладачка з Франківська змагається у світовому конкурсі краси Miss Grand International

30.09.2022 16:59   Джерело: galka
Опубліковано : Франківський Новинар

Франкiвка Ольга Василiв, яка здобула двi найвищi нагороди в рамках благодiйного конкурсу краси “Queen Ukraine International 2022” у нiмецькому Вiсбаденi, змагається в мiжнародному конкурсi Miss Grand International.

До 5 жовтня триває етап онлайн-голосування, де люди можуть повпливати на перемогу учасниць. Як каже “Галцi” Ольга Василiв, пiдсумки цього голосування увiйдуть в загальну кiлькiсть балiв, вiд яких залежатиме перемога.

Miss Grand International: викладачка з Франківська змагається у світовому конкурсі краси. За неї можна проголосувати лайком

“А також завдяки цьому голосуванню обирається топ-10 країн, якi отримають запрошення на благодiйний вечiр у перший день нашого пiдготовчого перiоду”, – додає Ольга Василiв.

Для того, аби допомогти франкiвцi здобути перемогу, потрiбно поставити лайк пiд дописом в Instagram (1 вподобайка = 10 балiв). 

Також проголосувати можна у Facebook

1 лайк = 1 бал

подiлитися дописом = 2 бали

Бали будуть сумуватися мiж двома платформами.

Важливо! Щоб ваш голос зарахували, на час проведення голосування треба пiдписатися на сторiнку конкурсу!

Голосування в Instagram – ЗА ПОСИЛАННЯМ

Голосування у Facebook:

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: galka