Загинула доброволиця "Квітка" - повернулася з Італії захищати рідну землю

25.09.2022 20:09   Джерело: kurs
Опубліковано : Франківський Новинар

Боронячи Україну вiд росiйського вторгнення, загинула захисниця України Мар’яна “Квiтка”. Уродженка Iвано-Франкiвщини, вона 14 рокiв прожила в Iталiї, однак пiсля повномасштабного нападу Росiї на Україну повернулася додому.

Про загибель вiдважної українки написав її побратим Тарас Сливчук.

“Обiрвалося життя ще одного Воїна. Ти була прикладом мужностi i вiдваги, якої iнколи так не вистачає багатьом. Любив тебе, Посестро! Ти була найчарiвнiшою “Квiточкою” на полi битви за Україну. Ти Герой України! Вiчна Тобi пам’ять!” – пише вiн у фейсбуцi.

Сиротами залишилися двоє неповнолiтнiх дiтей Мар’яни.

Кiлька днiв тому на сторiнцi 102 окремої бригади Сил територiальної оборони Iвано-Франкiвської областi розповiли iсторiю українки, що покинула безпечне життя за кордоном заради захисту рiдної землi.

«Квiтка» проживала на територiї Iталiї 14 рокiв, а з початком широкомасштабної вiйни повернулася боронити Батькiвщину, пишалися побратими.

“Я знаходжуся тут для того, щоб мої син i донька могли приїхати до рiдного дому. Процвiтаючого, вiльного дому i обов’язково пiд українським прапором! Разом до перемоги!” – сказала тодi захисниця.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: kurs