Головний освітянин Коломиї Любомир Бордун загинув у бою з окупантами

25.09.2022 14:28   Джерело: galka
Опубліковано : Франківський Новинар

популярне


У бою за Україну загинув Любомир Бордун. Про це повiдомив очiльник Коломийської громади Богдан Станiславський, пише “Галка”.

“Вiйна у нас забрала Любомира Бордуна – захисника, воїна, депутата Коломийської мiської ради двох скликань, начальника управлiння освiти. Як би це не було важко визнавати, але це правда”, – йдеться в повiдомленнi.

Любомир пiшов захищати Україну з перших днiв вiдкритого вторгнення. До останнього боровся з росiйськими загарбниками у Донецькiй областi.

“Любомир – непересiчна людина. Завдяки своїй стараннiй працi заробив авторитет та повагу серед колег, освiтян, батькiв та всiх iнших жителiв нашої громади. Людина з великої букви. Справжнiй професiонал, великий патрiот, люблячий батько, чоловiк та син, хороший друг.

Я щиро спiвчуваю рiдним з цiєю непоправною втратою. Роздiляю з вами цей бiль. Повiрте, Любомир назавжди залишиться в нашiй пам’ятi та наших серцях”.

Вiчна слава захиснику!

 Любомир Бордун


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: galka