Якісний сухий корм і демократичні ціни - Все можливо в зоомагазині Дог ком юа

23.09.2022 15:07   Джерело: купити корм для собак
Опубліковано : Франківський Новинар

Якісний сухий корм і демократичні ціни - Все можливо в зоомагазині Дог ком юа.

Щоб Ваш чотирилапий друг мав відмінне самопочуття, гарно виглядав і був завжди наїдженим, Вам варто правильно обрати корм для собак. На перший погляд, це зробити дуже легко, адже сучасний ринок пропонує широкий асортимент даного раціону. Але з іншої сторони, чим більший вибір продукції такого сегменту - тим легше розгубитися і прийняти не зовсім вірне рішення.

Щоб купити корм для собак, який домашній улюбленець буде не лише залюбки куштувати, а й який принесе користь організму, варто першочергово звертати увагу на його склад і, відповідно, на цінову політику. Надто дешеві товари апріорі не можуть бути якісними. Адже замість натуральних компонентів виробники такої продукції широко застосовують найдешевші субпродукти, штучні барвники та підсилювачі смаку. Цей сухий корм для собак не лише не приносить користі, а й може нашкодити тварині. Хоча через насичений смак вихованець його може споживати з неабияким апетитом.

Щоб Ваш собака був бадьорим, життєрадісним і здоровим, йому варто купити корм преміум, супер-преміум або ж класу холістик. Цей раціон кардинально відрізняється від економ-варіанту не лише кількістю поживних речовин, а й їх процентним співвідношенням. Такий продукт містить вуглеводи, протеїни, жири, цукри, клітковину, антиоксиданти, вітаміни, мінерали та натуральні барвники, які позитивно впливають на організм тварини. До речі, закордонні виробники вже давно вказують на кожній упаковці склад. І не повідомити про певну добавку чи підсилювач смаку вони не мають права!

null
Фото з мережі Інтернет

Де краще придбати якісний сухий корм для собак: прислухайтесь до наших порад!

Зараз купити сухий корм для собак можна у багатьох зоомагазинах. Але ми рекомендуємо Ваш звернути увагу на інтернет-магазин Дог. В його каталозі представлений широкий асортимент продукції провідних виробників, які зарекомендували себе з найкращої сторони. Всі товари, що є в наявності, повністю сертифіковані, тому жодних сумнівів щодо їхньої відмінної якості не повинно виникати. Завдяки тому, що зоомагазин дог ком юа напряму веде співпрацю з виробництвами та офіційними дистриб'юторами, націнок немає. А це чудова можливість зекономити кошти, проте отримати дійсно збалансований раціон для свого домашнього улюбленця. Корм для собак dog.com.ua проопонує придбати різний, у тому числі товари таких популярних брендів:

  1. Royal Canin. Французький виробник, який пропонує корм для собак купити із вмістом не лише натурального мяса, а й додаткових живильних компонентів, жирів, вітамінів, амінокислот і т.д.
  2. Acana. Канадська торгова марка, основною діяльності якої є випуск кормів класу “холістик”;
  3. Brit Premium. Це виробник, що реалізує продукцію з маркуванням і без. Перший раціон призначений для собак конкретних розмірів (з відміткою"M" - для середніх за розміром собак, "L" - для великих тварин, "XL" - для гігантських).
  4. Farmina. Виробник реалізує беззерновий, низькозерновий та зерновий корм для представників різних порід і віку.
  5. Oven Backed. Специфікою продукції даного бренду є те, що вона випікається у спеціальній печі, тому компоненти не втрачають своїх корисних властивостей при термічному впливі.

Це лише декілька виробників, продукцію яких пропонує придбати зоомагазин Дог!

null
Фото з мережі Інтернет

В Дог можна не тільки купити корм для собак: які ще товари реалізує магазин?

Варто взяти на замітку, що не лише сухий корм Dog реалізує. У магазині є все для собак недорого. Тут можна придбати широкий асортимент товарів, які неодмінно пригодяться Вашому вихованцю. В каталозі представлені іграшки, переноски, повідці, нашийники, поживні харчові добавки, ласощі та інша продукція. Всі ці товари для собак є повністю сертифікованими, тому ідеально підходять кожному домашньому улюбленцю. Якщо Ви шукаєте в одному місці все для собак, магазин Дог - ідеальний вибір! Тут дійсно є те, що так потрібно тварині для довгого, безтурботного та щасливого життя!


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: купити корм для собак