Прикарпатці долучилися до Всесвітнього дня прибирання

23.09.2022 14:12   Джерело: galka
Опубліковано : Франківський Новинар

Щороку у третi вихiднi вересня у цiлому свiтi проходить Мiжнародна акцiя Всесвiтнiй день прибирання «World Cleanup Day».

Метою акцiї є полiпшення екологiчної ситуацiї в Українi задля попередження забруднення побутовими вiдходами навколишнього середовища, зокрема, водних ресурсiв України та свiту.

У всьому свiтi в акцiї беруть участь комерцiйнi та некомерцiйнi органiзацiї, компанiї та державнi установи,  засоби масової iнформацiї, лiдери думок та пересiчнi громадяни.

Цьогорiч працiвники управлiння екологiї та природних ресурсiв  обласної державної адмiнiстрацiї долучилися до Всесвiтнього дня прибирання «World Cleanup Day», iнформує “Галка” з посиланням на ОДА.

В рамках акцiї у селi  Старий Лисець вони  прибирали береги рiчки Бистриця Солотвинська. Такi заходи  покликанi формувати культуру чистоти, правильного поводження з вiдходами та вiдповiдального споживання серед громадян, об’єднання зусиль заради екологiчного майбутнього Прикарпаття.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: galka