На Франківщині оголосили конкурс мікрогрантів для підприємців

15.09.2022 18:42   Джерело: versii
Опубліковано : Франківський Новинар

популярне


На Iвано-Франкiвщинi оголосили конкурс мiкрогрантiв для пiдприємств, якi переїхали або переїжджають на Прикарпаття. Про це повiдомили на сайтi департаменту iнвестицiйної полiтики мiської ради, пишуть Версiї з посиланням на Суспiльне.

Конкурс проводять у межах проєкту “Пiдтримка пiдприємцiв i життєзабезпечення”, який фiнансує Програма розвитку ООН в Українi. Як йдеться у дописi, сума гранту — до 4 тис. доларiв за курсом ООН. Усього буде 20 грантiв.

До 85% вiд суми гранту призначатимуть на матерiально-технiчне забезпечення пiдприємства: закупiвлю обладнання, iнструментiв, меблiв, сировини чи матерiалiв. До 15% вiд суми гранту — на консультацiйнi послуги: розробку маркетингового плану, стратегiї розвитку пiдприємства та експортної стратегiї.

Подати заявки на участь у конкурсi потрiбно до 23:59 23 вересня, йдеться у повiдомленнi. Для участi пiдприємцi мають заповнити форму та надiслати її на електронну пошту undp.cci@gmail.com разом з коротким бiзнес-планом та iдеями, як використають грантову допомогу. Також потрiбно подати перелiк статей для покриття грантом, виписку ЄДР та податкову декларацiю платника єдиного податку за 2021 рiк або декларацiю з податку на прибуток.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: versii