У Надвірній внаслідок конфлікту ножем тяжко поранили чоловіка – він у лікарні

15.09.2022 08:29   Джерело: galka
Опубліковано : Франківський Новинар

популярне


Полiцейськi Iвано-Франкiвщини затримали пiдозрюваного, який тяжко травмував прикарпатця.

Словесний конфлiкт мiж двома чоловiками завершився ножовим пораненням. Потерпiлого госпiталiзували до лiкарнi, а зловмисника затримано та помiщено до iзолятора тимчасового тримання. Досудове розслiдування триває.

Про це пише “Галка” з посиланням на полiцiю Прикарпаття.

Подiя сталася вранцi 13 вересня, у примiщеннi медзакладу, що в Надвiрнiй. На мiсцi подiї працювали спiвробiтники мiсцевої полiцiї.

В ходi проведення першочергових слiдчих дiй полiцейськi з’ясували, що мiж 40-рiчним надвiрнянцем та 35-рiчним мешканцем району виник конфлiкт, який перерiс у бiйку. В ходi сутички молодший вдарив ножем старшого у грудну клiтку та втiк.

Потерпiлого госпiталiзували до хiрургiчного вiддiлення та прооперували, його життю нiчого не загрожує.

Оперативники за декiлька годин розшукали та затримали зловмисника за мiсцем проживання. Його слiдчi затримали в порядку ст. 208. Фiгуранту повiдомлено про пiдозру за ч. 1 ст. ст. 121 (Умисне тяжке тiлесне ушкодження) ККУ. Невдовзi суд обере запобiжний захiд.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: galka