ЗСУ розбили сили РФ, визначені ключовими у потенційній війні з НАТО

13.09.2022 13:00   Джерело: kurs
Опубліковано : Франківський Новинар

Виведенi протягом останнього тижня з Харкiвської областi частини росiйських вiйськ були зi складу 1-ї гвардiйської танкової армiї, яку в РФ визначили для проведення контрударiв у разi вiйни з НАТО.

Про це йдеться в розвiдувальному оглядi мiноборони Британiї у вiвторок, пише “Європейська правда“.

Вiдзначається, що 1-ша гвардiйська танкова армiя, пiдпорядкована Захiдному вiйськовому округу,  зазнала значних втрат на початковому етапi вторгнення i не була повнiстю вiдновлена до початку українського контрнаступу в Харковi.

“1-ша гвардiйська танкова армiя була однiєю з найпрестижнiших росiйських армiй, видiлена для оборони Москви i визначена для проведення контрударiв у разi вiйни з НАТО. Iз сильним занепадом 1-ї гвардiйської танкової армiї та iнших формувань Захiдного вiйськового округу звичайнi сили Росiї, призначенi для протидiї НАТО, серйозно ослабли. Ймовiрно, Росiї знадобляться роки, щоб вiдновити цей потенцiал”, – йдеться у зведеннi.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: kurs