Акція «Переможний Інтернет» від Мережі Ланет

12.09.2022 16:01   Джерело: IfNews
Опубліковано : Новини Станіславівщини

 

Наближати перемогу України у війні з росією можна різними способами. Навіть лише користуючись Інтернетом. Ви запитаєте, як це можливо? Все дуже просто: підключайте домашній Інтернет від провайдера Мережа Ланет. Скориставшись новим акційним тарифним планом «WIN», ви допоможете армії та пришвидшите настання такого жаданого для всіх українців дня.

Умови тарифу WIN

Всеукраїнський провайдер Мережа Ланет запустив акційний тариф WIN. За його умовами, підключивши Інтернет в Івано-Франківську, ви пів року зможете користуватися доступом до Всесвітньої павутини зі швидкістю до 100 Мбіт/с без абонентської плати. 

Натомість за бажанням ви можете оплачувати будь-яку суму у вигляді абонплати за акційний тариф в особистому кабінеті користувача. Усі гроші, отримані за донати абонентів, провайдер Мережа Ланет перерахує у благодійний фонд АНТИТІЛА для Збройних сил України. Водночас ви на власний розсуд обираєте суму та систематичність здійснення донатів. Коли закінчиться дія акційних умов, тобто через пів року від моменту підключення, користувачі акції WIN будуть переведені на актуальний та аналогічний за параметрами тарифний план.

Окрім підключення швидкісного безперебійного Інтернету, тариф WIN включає можливість перегляду більш ніж 100 онлайн-телеканалів без абонплати впродовж 180 днів. 

Хто і як може підключитись за акційним тарифом 

Акційним тарифом можуть скористатися:

  • нові абоненти;
  • ті, хто не користувався послугами провайдера за вказаною адресою після 1 квітня цього року.

А дійсні абоненти Мережі Ланет мають можливість виграти цей акційний тариф. Щоб приєднатися до розіграшу, підписуйтеся на офіційні сторінки провайдера у соціальних мережах та виконуйте умови, зазначені у постах.

Підключити акцію можна до 22 вересня 2022 року. Вартість підключення Інтернету за умовами тарифу становить 299 гривень. 

Про провайдера 

Мережа Ланет – один з найбільших українських інтернет-провайдерів. За версією французької speed-test компанії nPerf, Мережу Ланет визнано найшвидшим провайдером в Україні. Замовивши підключення Інтернету в провайдера, ви отримуєте не лише якісний швидкий доступ до мережі, а й оптимальні ціни на тарифи, цілодобову службу технічної підтримки та можливість підключити телебачення. Підключайте швидкісний Інтернет вже сьогодні та насолоджуйтеся сервісом!

м. Івано-Франківськ, вул. Угорницька, 10а
info@lanet.ua
(0800) 601-222


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: IfNews