Благодійники передали 68 ноутбуків для органів соцзахисту Івано-Франківщини

09.09.2022 13:00   Джерело: galychyna
Опубліковано : Франківський Новинар

популярне


7 вересня голова обласної державної адмiнiстрацiї - начальник обласної вiйськової адмiнiстрацiї Свiтлана Онищук, її заступниця Людмила Сiрко зустрiлися з представниками Агентства ООН у справах бiженцiв (УВКБ ООН), якi працюють у Закарпатськiй та Iвано-Франкiвськiй областях.

Мiжнароднi донори передали для органiв соцiального захисту нашої областi 68 ноутбукiв.

«На Прикарпаття вiд початку повномасштабного вторгнення росiї переїхало багато людей, зокрема, соцiально вразливих категорiй. Надання якiсних соцiальних послуг є значним викликом для усiєї соцiальної сфери областi. Для реалiзацiї державної соцiальної полiтики, забезпечення своєчасного призначення всiх видiв допомог, виконання обласних програм i ще багатьох функцiй дуже важливим є оновлення матерiально технiчної бази. Щиро дякуємо нашим гуманiтарним партнерам, якi приїхали до нас та передали таку необхiдну технiку. Сучасне комп’ютерне забезпечення дозволить соцiальнiй сферi областi працювати бiльш активно i продуктивно», - зазначила Свiтлана Онищук.

Додамо, що на сьогоднi в органах соцiального захисту населення областi на облiку перебуває понад 141 тисяча внутрiшньо перемiщених людей. Для 86 тисяч ВПО призначено допомогу на суму понад 1 мiльярд 255 мiльйонiв гривень.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: galychyna