Франківець підробив посвідку на проживання в Литві - прикордонники його викрили

08.09.2022 16:13   Джерело: Курс
Опубліковано : Франківський Новинар

популярне


За процесуального керiвництва Чернiвецької окружної прокуратури повiдомлено про пiдозру мешканцю Iвано-Франкiвська, який намагався перетнути кордон з пiдробленими документами.

Чоловiк пред’явив паспорт громадянина України для виїзду за кордон з ознаками пiдробки щодо вiдмiтки про взяття на постiйний консульський облiк у Посольствi України та фiктивну посвiдку на проживання у Литовськiй Республiцi (ч. 3, ч. 4 ст. 358 КК України), iнформує пресслужба Чернiвецької обласної прокуратури.

За даними слiдства, 32-рiчний чоловiк, достовiрно знаючи, що пiдлягає пiд заборону виїзду за межi України, разом з iншою наразi не встановленою особою пiдробив в паспортi громадянина України для виїзду за кордон вiдмiтку про взяття на постiйний консульський облiк у Посольствi України в Литовськiй Республiцi та посвiдку на проживання у цiй країнi. При спробi покинути територiю України через МПП «Порубне» 3 вересня цього року пред’явив пiдробленi документи та був викритий прикордонниками.

Досудове розслiдування у вказаному провадженнi здiйснюють слiдчi Чернiвецького районного управлiння полiцiї ГУНП у Чернiвецькiй областi.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Курс