Прикарпатські поліцейські розшукали двох дівчаток, які ночували в закинутій будівлі

08.09.2022 09:11   Джерело: Курс
Опубліковано : Франківський Новинар

популярне


Правоохоронцi оперативно встановили мiсцеперебування двох зниклих малолiтнiх дiтей iз Городенкiвщини. З ними все гаразд, здоров’ю нiчого не загрожує. Наразi ювенальнi полiцейськi з’ясовують подробицi їхнього зникнення.

Нагадаємо, 6 вересня близько опiвночi до городенкiвських полiцейських звернулася мешканка села Чортовець. Схвильована жiнка повiдомила, що її 11-рiчна дочка о 21 годинi пiшла з дому та не повернулася.

На мiсце подiї негайно виїхала слiдчо-оперативна група, ювенальнi полiцейськi, оперативники та полiцейський офiцер громади.

Опитавши детально заявницю, правоохоронцi з’ясували, що дiвчинка пiшла гуляти зi своєю подружкою i обидвi не повернулись додому.

Полiцейськi почали пошуки малолiтнiх дiвчаток. Вони перевiрили всi вулицi, лiсовi масиви, опитали можливих очевидцiв та перехожих. Активнi пошуки правоохоронцiв та небайдужих громадян швидко дали результат. Дiтей розшукали у сусiдньому селi в закинутiй будiвлi.

Зараз iз дiтьми спiлкуються працiвники ювенальної полiцiї.

Полiцiя висловлює вдячнiсть небайдужим громадянам та мiсцевим ЗМI, якi допомогли у пошуках.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Курс