Роман "Тільки нікому про це не кажи" презентує у Франківську Ірена Карпа

05.09.2022 10:23   Джерело: kurs
Опубліковано : Франківський Новинар

популярне


В Iвано-Франкiвську 5 вересня вiдбудеться презентацiя нового роману Iрени Карпи “Тiльки нiкому про це не кажи”.

Письменниця презентує роман о 19.00 у “Пiдземному Переходi Ваґабундо” (вул. Пилипа Орлика, 7).

Iрена Карпа вiдкриє цiкавi факти про свiй новий роман, окрiм iменi вбивцi. Пiд час презентацiї можна буде придбати та пiдписати примiрник книжки.

Вхiд – донейт 200 грн на потреби ЗСУ.

Про книжку

Марґо давно живе в Парижi. Загалом життя у неї влаштоване: робота фотографкою, красиве помешканя у центрi французької столицi та друзi, якi роздiлють її захоплення. З батькiвщиною її пов’язує дiд, дивнi стосунки з таємничим С. i несподiванi спалахи-спогади про минуле.

Марґо звертається до психолога, щоб позбутися шкiдливої звички та дiзнатися, що приховує її пам’ять. У той самий час Марґо дiзнається з iнтернету про Месника, серiйного вбивцю, який вчиняє самосуд над ґвалтiвниками, корупцiонерами та iншими негiдниками на її батькiвщинi. Про всi цi справи пише провiнцiйний журналiст Сонiк, але чи знає вiн, хто влаштовує цi розправи?

Що ж є причиною неспокою Марґо? Якi шокуючi викриття у неї попереду? Чому її так захопила iсторiя про Месника? Зрештою, хто вiн такий?

Цей детектив-трилер про те, що зазвичай замовчують, ховають у домашнiх шафах i забороняють виносити на люди, про що бояться зiзнатися собi. I про те, що попри все, варто не мовчати, коли вас скривдили.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: kurs