Волонтери з Франківщини виготовили на передову 260 потужних павербанків

04.09.2022 13:57   Джерело: kurs
Опубліковано : Франківський Новинар

За минулi чотири мiсяцi франкiвськi волонтери виготовили воїнам на передову понад 260 потужних павербанкiв.

Весь цей час, кажуть, не припиняли роботи i постiйно вдосконалювали моделi. Вiд переносних станцiй можна заряджати не тiльки мобiльнi телефони, але й навiть запустити автiвку, iнформує 402 Канал.

Є два види зарядних станцiй, пояснює спiвзасновник виробництва, пiдприємець Дмитро Король. Один – менший, легший, iз меншою ємнiстю на кiловат чотириста. Вiн максимально герметичний, не вiдчуває впливу дощiв. “У подальшому його можна буде у воду занурювати”, – каже Дмитро.

Бiльший – потужнiший, на кiловат сiмсот. “Бiльш унiверсальний. Має вмонтовану розетку. I можливiсть пiдключення сонячних панелей”, – пояснює Король.

Серед волонтерiв, якi створюють заряднi пристрої на передову, – переселенцi. Андрiй з Херсонщини переїхав до Франкiвська три мiсяцi тому. Допомагає збирати корпуси павербанкiв. “Постiйно хочеться докласти руки, щоб допомогти нашiй армiї, допомогти перемозi”, – говорить вiн.

В планах пiдприємцiв – запустити виготовлення електронiки, збирати необхiднi плати.

 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: kurs