Зниклих безвісти людей розшукують на Прикарпатті

03.09.2022 21:49   Джерело: БліцІнфо
Опубліковано : Франківський Новинар

Полiцiя встановлює мiсцезнаходження неповнолiтньої мешканки Iвано-Франкiвська та 27-рiчного мешканця Косiвщини.

Правоохоронцi звертаються до всiх громадян та представникiв засобiв масової iнформацiї допомогти у пошуках Малковича Вiталiя Васильовича 30.09.1994 року народження, мешканця с. Нижнiй Березiв, Косiвського району. Про зникнення чоловiка полiцейських повiдомили його родичi.

Вiдомо, що 30 серпня близько 9 години розшукуваний виїхав з дому на автомобiлi «Мiтсубiсi Аутлендер» у сторону Iвано-Франкiвська та не повернувся. Надалi транспортний засiб було встановлено в Надвiрнянському районi.

Прикмети чоловiка: на зрiст 170 см; худорлявої тiлобудови, волосся свiтло- русяве. Особлива прикмета: на правому оцi протез, над бровою шрам.

Був одягнений у спортивнi штани чорного кольору, зелену кофту, чорнi кросiвки. При собi чоловiк мав мобiльний телефон.

На пошуки безвiсти зниклого орiєнтовано полiцiю Прикарпаття. Якщо Вам вiдома будь-яка iнформацiя, що допоможе у розшуку Малковича Вiталiя прохання термiново повiдомити у найближчий вiддiл полiцiї чи зателефонувати на цiлодобову лiнiю «102», або за номером тел.: +380979259686.

 На зображенні може бути: 1 особа та стоїть

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: БліцІнфо