Франківець забув, де припаркував автомобіль, та викликав патрульних - тепер заплатить штраф

02.09.2022 08:47   Джерело: IfNews
Опубліковано : Франківський Новинар

Патрульнi притягнули до вiдповiдальностi чоловiка, котрий забув, де припаркував свiй транспортний засiб, за неправдиве повiдомлення про викрадення автомобiля.

31 серпня на лiнiю 102 надiйшло повiдомлення про викрадення авто на вулицi Iвасюка. Громадянин повiдомив полiцiянтам, що викрали автомобiль Opel, iнформує “Галка” з посиланням на патрульну полiцiю Iвано-Франкiвської областi.

Прибувши на мiсце та поспiлкувавшись iз заявником, iнспектори з’ясували, що чоловiк залишив авто на парковцi торгового центру, а коли повернувся виявив його вiдсутнiсть. Патрульнi викликали слiдчо-оперативну групу та пiшли оглянути парковку, де i виявили автомобiль.

Чоловiк зiзнався, що забув де саме запаркував авто.

На 56-рiчного заявника iнспектори винесли постанову, за ст. 183 (Завiдомо неправдивий виклик спецслужб) КУпАП, за що передбачено адмiнiстративну вiдповiдальнiсть у виглядi накладення штрафу у розмiрi вiд 850 до 3400 гривень.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: IfNews