В Івано-Франківську погасили марку “Вільні. Незламні. Непереможні”

24.08.2022 22:49   Джерело: golosinfo
Опубліковано : Франківський Новинар

Сьогоднi,  24 серпня, до Дня Незалежностi України в Iвано-Франкiвську погасили марку “Вiльнi. Незламнi. Непереможнi”.

Про це пише Голос-Iнфо, посилаючись на мiського голову Руслана Марцiнкiва.

Випуск такого блоку-марки «Вiльнi, Незламнi, Непереможнi» разом iз конвертом за перiод вiйни вiдбувається вперше. Сьогоднi мiський голова долучився до його погашення в Iвано-Франкiвську i вже скоро лiмiтовану серiю можна буде придбати.

Центральний об’єкт блоку – поштова марка з образом українського захисника, який уособлює мужнiсть i незламнiсть українського воїнства в боротьбi за незалежнiсть своєї країни. Кожна з iлюстрацiй – це окремi трагiчнi iсторiї українцiв, якi вiдбулися в рiзний перiод воєнного часу в рiзних регiонах України.

«До блоку входять шiсть iлюстрацiй, якi показують рiзнi iсторiї, котрi вiдбулися за останнi шiсть мiсяцiв вiйни українського народу з окупантами. Це i Марiупольський драмтеатр, i дитячi речi, якi були покинутi пiд час бомбардування на деяких вокзалах України, є мати з дитиною, яка ховається пiд час сирен у Київському метро, а також iншi трагiчнi подiї, якi мали мiсце. Тому з цiєї нагоди ми урочисто погасили марку i ввели в обiг», — розповiв директор Iвано-Франкiвської дирекцiї “Укрпошти” Михайло Рудий.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: golosinfo