Прикарпатські рятувальники на велозаїзді зібрали для ЗСУ понад 225 тисяч гривень

22.08.2022 08:07   Джерело: kurs
Опубліковано : Франківський Новинар

Напередоднi Дня Незалежност, 20 серпня, України прикарпатськi рятувальники iнiцiювали проведення в Iвано-Франкiвську благодiйного велозаїзду «Fireway – разом до перемоги», на пiдтримку Збройних сил України.

У заходi взяли участь приблизно сто учасникiв: рятувальники, представники Асоцiацiї велосипедистiв Iвано-Франкiвська та громадськостi.

Учасники велозаїзду проїхались спецiальним маршрутом вулицями мiста Iвано-Франкiвська, зокрема з вулицi Франка до вулицi Надрiчна, подолавши вiдстань 10 км.

На фiнiшi усiм учасникам благодiйного велозаїзду вручили пам’ятнi сувенiри про участь у заходi.

Наймолодшим учасником велозаїзду був 3-рiчний Мирон з Донеччини, котрий зi своїми батьками тепер проживає на Iвано-Франкiвщинi. Перший заступник начальника ГУ ДСНС в областi Iгор Оксентюк подарував маленькому учаснику заходу iграшковий пожежний автомобiль.

На велозаїздi зiбрали 226 519 грн. За зiбранi кошти буде придбано усе найнеобхiднiше для наших воїнiв з Прикарпаття, котрi зараз знаходяться на фронтi, повiдомили в обласному управлiннi ДСНС,

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: kurs