"Прикарпаття" обіграло Тернопільську "Ниву" в останньому спарингу перед стартом нового сезону

17.08.2022 22:08   Джерело: IfNews
Опубліковано : Франківський Новинар

16 серпня “Прикарпаття” провело свiй шостий лiтнiй спаринг в рамках пiдготовки до нового сезону. Заключний контрольний поєдинок з тернопiльською “Нивою” завершився мiнiмальною перемогою iвано-франкiвської команди.

Єдиний гол господарi органiзували на 19-й хвилинi: Писко подав з кутового, тернополяни начебто вiдбилися, але “другим темпом” пiсля пiдбирання Михайло знову навiсив у штрафний майданчик, де Француз елегантно головою скинув м’яча на хiд Барчуку, котрий у падiннi переправив “смугастого” у незахищений кут ворiт – 1:0, повiдомляє пресслужба МФК “Прикарпаття”.

“Нива” мала кiлька нагод, щоб зрiвняти рахунок, але Пiцан вдало дiяв на останньому рубежi. На початку другого тайму пiсля флангової передачi Барчук мiг оформити дубль, але пробив над поперечиною, до того ж лайнсмен зафiксував офсайд в цьому епiзодi. Надалi суперники по черзi змарнували свої моменти, проте гра видалась доволi бойовою. 

Цiкаво, що автор єдиного м’яча Роман Барчук вiдзначається у воротах “Ниви” вже у третьому поспiль матчi. Минулого сезону у 10-му турi Першої лiги вiн забив красень-гол у Тернополi (2:0), а на зимових зборах у контрольнiй грi також долучився до перемоги (2:1). Той спаринг вiдбувся на “Хет-Трик Аренi” 16 лютого – всього за тиждень до початку повномасштабної вiйни…

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: IfNews