Росіяни вже традиційно не шкодують людей і практикують розвідки боєм

15.08.2022 21:15   Джерело: kurs
Опубліковано : Франківський Новинар

Росiяни намагалися атакувати минулої доби на трьох напрямках на сходi. Атаки вiдбито i ворога вiдкинуто рiшучими дiями ЗСУ. Пiд Авдiївкою, Пiсками та Iвано-Дар’ївкою триває бiй. Про це йдеться у ранковому зведеннi Генштабу.

На слов’янському напрямку противник здiйснював обстрiли з артилерiї та танкiв поблизу Карнаухiвки, Вiрнопiлля, Богородичного, Мазанiвки та iнших.

На краматорському напрямку задiяв для вогневого ураження реактивну артилерiю i танки бiля Сiверська, Верхньокам’янського, Серебрянки та Григорiвки. Вiв наступальнi поблизу Григорiвки та Верхньокам’янського, успiху не мав, вiдiйшов. Бойовi дiї тривають в районi Iвано-Дар’ївки.

На бахмутському напрямку ворог здiйснював обстрiли наших вiйськ iз танкiв та артилерiї неподалiк Бахмута, Костянтинiвки, Переїзного, Веселого, Бахмутського, Веселої Долини, Яковлiвки, Вершини i Зайцевого. Завдав авiацiйних ударiв бiля Виїмки, Спiрного, Соледара, Бахмута i Зайцевого.

Окупанти провели розвiдку боєм поблизу Яковлiвки. Нашi воїни вiдiгнали загарбникiв назад. Ворог безуспiшно вiв наступальнi та штурмовi дiї неподалiк Бахмутського та Зайцевого. З втратами вiдступив. В районах населених пунктiв Вершина та Дача бойовi дiї тривають.

На авдiївському напрямку противник здiйснював артилерiйськi обстрiли бiля Мар’їнки, Водяного, Нетайлового, Авдiївки, Пiскiв, Опитного та Красногорiвки. Завдав авiаудару поблизу Авдiївки. Веде наступальнi дiї у напрямках Мар’їнки та Пiскiв, бойовi дiї тривають.

На новопавлiвському та запорiзькому напрямках зафiксовано обстрiли зi ствольної та реактивної артилерiї, танкiв в районах населених пунктiв Новомихайлiвка, Мала Токмачка, Малинiвка, Лук’янiвське, Вугледар, Новоданилiвка, Времiвка, Бiлогiр’я, Бурлацьке та Кушугум. Окупанти задiяли авiацiю поблизу Новомихайлiвки, Пречистiвки i Золотої Ниви. Намагалися наступати бiля Павлiвки. Українськi воїни рiшуче придушили цi спроби.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: kurs