“Цвіт Кульбаби” презентував «Йду на війну» навесні, після того як російська федерація розпочала війну з Україною

15.08.2022 14:07   Джерело: IfNews
Опубліковано : Франківський Новинар

“Цвiт Кульбаби” презентував «Йду на вiйну» навеснi, пiсля того як росiйська федерацiя розпочала вiйну з Україною. Як каже вокалiст Василь Марущак, для нього це не просто пiсня – це крик душi, сльози, сум за сiм’ями i дiтьми, якi не побачать вiльної весни.

«Тепер ми презентуємо вiдеоклiп до пiснi про цю страшну вiйну, яку буде пам’ятати не одне наше поколiння i наступному розповiдати», – зазначив Василь Марущак.

Режисером є клiпмейкер Вiктор Скуратовський.

«Я вiдправив пiсню Вiкторовi, i вiн вiдразу запропонував iдею, яка менi сподобалась. А ще в той час на Прикарпаттi перебував вiдомий оператор Юрiй Барсук, який також зголосився приєднатися до спiвпрацi! Оскiльки Київ на кiнець квiтня залишався ще небезпечним мiсцем для зйомок, ми вирiшили знiмати в Iвано-Франкiвську. Зйомки вiдбулися в унiверситетi iм. Короля Данила Галицького. Щодо iдеї клiпу – були рiзнi варiанти i рiзнi мiста, але я був категорично проти знiмати вiдеороботу на руїнах. Мене пiдтримав i Вiктор Скуратовський», – розповiв Василь Марущак.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: IfNews