Війна забрала життя ще двох захисників з Іано-Франківщини Сергія Матищака та Сергія Смадича

11.08.2022 20:01   Джерело: blitz.if.ua
Опубліковано : Франківський Новинар

Про загибель Сергiя Матищака повiдомили у спiльнотi Краснопiль News Солотвинської громади.

"З глибоким сумом та смутком сповiщаємо про ще одну непоправну втрату в нашiй Солотвинськiй громадi. Загинув Герой в Донецькiй областi. Житель с.Яблунька, Матищак Сергiй 1984 року народження, один з найкращих бiйцiв, який з самого початку вiйни був на передовiй, з самого 2014 року. Був у складi 109 батальйону 10-ї Коломийської бригади",- йдеться у повiдомленнi.

На зображенні може бути: 1 особа та стоїть

Страшна звiстка сколихнула i Рожнiвську громаду. В бою з окупантами вiддав життя воїн Сергiй Смадич.

"Загинув наш земляк, наш захисник, наш оборонець, житель села Рожнiв - Смадич Сергiй Леонiдович! Вiйна забирає гiдних людей! За свободу неньки-України Сергiй вiддав найцiннiше, що мав - життя. Iз пекучим сумом та гiрким болем висловлюємо найщирiшi спiвчуття родинi та близьким людям. Низько схиляємо голови перед величчю вчинку Героя! Молимося за спокiй його душi у далеких засвiтах… Про час та дату прибуття тiла Смадича Сергiя Леонiдовича до рiдної домiвки, повiдомимо згодом",- йдеться у повiдомленнi.

 На зображенні може бути: 1 особа, на відкритому повітрі та текст


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: blitz.if.ua