Івано-Франківський драмтеатр незабаром відкриє новий театральний сезон

08.08.2022 17:17   Джерело: golosinfo
Опубліковано : Франківський Новинар

14 серпня Iвано-Франкiвський нацiональний академiчний драматичний театр iменi Iвана Франка розпочинає 84-й театральний сезон iз благодiйного показу мистецького проєкту «Бiй за Україну» у мiстi Тернопiль.

Про це iнформує Голос-Iнфо, посилаючись на Iвано-Франкiвський нацiональний академiчний драматичний театр iм. Iвана Франка.

Мистецький проєкт «Бiй за Україну» — це один iз проявiв боротьби українцiв на культурному фронтi. Нацiональний Президентський оркестр та Iвано-Франкiвський нацiональний академiчний драматичний театр iм. Iвана Франка об’єдналися, щоб пiдтримати нескорену нацiю i зiбрати кошти на пiдтримку ЗСУ та подякувати країнам, якi разом з нами на шляху до перемоги.

«Поки нашi захисники i захисницi боронять нас на передовiй, ми боронимо нас у тилу, готуючи та реалiзовуючи культурнi продукти i пiдтримуючи бойовий дух», — наголошують у драмтеатрi.

Учасники проєкту – Нацiональний президентський оркестр (художнiй керiвник народний артист України Анатолiй Молотай, диригент пiдполковник Максим Гусак), солiсти Вiкторiя Осадчук, Сергiй Гурець, актори Iвано-Франкiвського нацiонального академiчного драматичного театру iм. Iвана Франка, актриса театру i кiно Iрма Вiтовська, переможець телевiзiйного спiвочого талант-шоу «Голос країни» Сергiй Лазановський, Хор «Felicio» (художнiй керiвник — Наталiя Байдак) i вокальний дует народних артисток України сестри Тельнюк.

Постановка народного артиста України, лауреата Нацiональної премiї України iм. Тараса Шевченка Ростислава Держипiльського.

Квитки можна придбати онлайн: http://www.dramteatr.if.ua/show/bij-za-ukrayinu/ та у касi театру.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: golosinfo