В бою з окупантами під Бахмутом загинув командир відділення, калушанин Григорій Мисюга

26.07.2022 16:17   Джерело: Курс
Опубліковано : Новини Станіславівщини

Калуська громада Івано-Франківської області понесла втрату на фронті. За Україну своє життя під Бахмутом віддав калушанин Григорій Мисюга. Гірку звістку в мережі повідомили міський голова Калуша Андрій Найда та голова РДА Жанна Табанець.

 

Молодший сержант Григорій Мисюга, 1971 р.н. – досвідчений боєць, який пройшов бої в АТО в районах Попасної, Бахмута,. Кримського, Новоолександрівки та ін. На війну з московським ворогом пішов у перший же день повномасштабного вторгнення.

 

Загинув 25 липня біля населеного пункту Берестове Бахмутського району Донецької області на полі бою з російськими окупантами.

“Командир відділення – командир машини мотопіхотного відділення мотопіхотного батальйону загинув під час стрілецького бою, мужньо та безстрашно захищаючи український народ, свою рідну землю”, – повідомив Найда.

За його словами, воїн з позивним Грифон був надзвичайно мудрий та хоробрий у бою. Тактик та стратег. Жодного зайвого руху та паніки. Завжди ділився досвідом з молодшими.

“Кожен день треба починати з позитивних емоцій, – говорив командир, – працюємо злагоджено та виходимо живими. Вчасно змінюємо позиції. Не варто припускати й думки, що цей день може бути останнім…” – говорив побратимам Грифон Григорій Мисюга.

Уся громада у глибокій скорботі за загиблим героєм разом з родиною:

“Герой Григорій Мисюга житиме вічно у наших серцях та думках! Дякуємо за мужність та самопожертву! Щирі співчуття дружині, доньці, друзям, побратимам. Вічна пам’ять бійцю Григорію Мисюзі!”


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Курс